Παράταση έκθεσης εικαστικών του ΥΝΑΝΠ στον Βόλο

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κοινού που επισκέπτεται την έκθεση εικαστικών του ΥΝΑΝΠ στον Βόλο και γι’ αυτό παρατείνεται μέχρι 18/05.

Υπενθυμίζεται, ότι η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, διοργανώνει περιοδεύουσα, ανά τους λιμένες της χώρας, Έκθεση Εικαστικών Έργων κατά τη διάρκεια του 2025 με 150 έργα ζωγραφικής και φωτογραφίας στελεχών του Υπουργείου, με θέμα «Η Θάλασσα» και με αφετηρία το Λιμάνι του Βόλου.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαίου ο Γ.Γραμματέας του ΥΝΑΝΠ, κ. Κυριάζόπουλος Ευάγγελος επισκέφτηκε τον Βόλο και εγκαινίασε την έκθεση, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.Ιγνάτιο.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής του Νομού, καθώς και αντιπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και εκατοντάδες πολιτών που ήρθαν να δουν τα έργα των Λιμενικών, των πολιτικών υπαλλήλων του ΥΝΑΝΠ αλλά και καλλιτεχνών της περιοχής μας.

Εικοσιπέντε καλλιτέχνες με έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας και κατασκευές παρουσιάζουν την αγάπη των Ελλήνων στη Θάλασσα, σε μια έκθεση εικαστικών που αγαπήθηκε από όσους την επισκέφτηκαν.

Μεμονωμένα άτομα, σύλλογοι, φορείς, σχολεία σε σύνολο επισκεπτών, που ξεπερνά τους 1.000, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν και αγόρασαν έργα των καλλιτεχνών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος