Παραμένουν τα Εμβολιαστικά Κέντρα στις Β. Σποράδες

Ο Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ διαβεβαίωσε τον βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ., Αθ. Λιούπη πως τα Εμβολιαστικά Κέντρα στα νησιά των Β. Σποράδων παραμένουν ως έχουν και η πλατφόρμα εμβολιασμού θα ανοίξει εκ νέου προκειμένου να εγγραφούν όσοι έχουν αλλάξει γνώμη για τον εμβολιασμό, αλλά και η ηλικιακή ομάδα 18-29  ετών.

Να σημειωθεί πως ήδη έχει επιτευχθεί ένα μεγάλο ποσοστό κάλυψης του πληθυσμού των Σποράδων, που αγγίζει το 78%.

Παραμένουν τα Εμβολιαστικά Κέντρα στις Β. ΣποράδεςΥπενθυμίζεται ότι αίτημα για να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί στο νησί της Σκοπέλου απέστειλε η πολιτική προστασία του νησιού, ενώ όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου, ο δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης πρέπει οπωσδήποτε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εμβολιαστούν  και δεδομένου ότι έχει αρχίσει η τουριστική περίοδος η μη δυνατότητα εμβολιασμού μπορεί να αποτελέσει τεράστιο πλήγμα, κοινωνικό και οικονομικό.
Οι κάτοικοι της Σκιάθου, έως το τέλος της εβδομάδας, θα έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση  και έως τα μέσα Ιουνίου θα έχουν λάβει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Ο δήμαρχος Θοδωρής Τζούμας εκτιμά ότι με την ολοκλήρωση και της δεύτερης δόσης το νησί θα είναι πλήρως καλυμμένο. Σημειώνεται τέλος ότι με βάση τις λίστες που δόθηκαν, η Αλόννησος ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος