Πανθεσσαλική μηχανοκίνητη πορεία στο Στεφανοβίκειο την Κυριακή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην πανθεσσαλική μηχανοκίνητη πορεία στο Στεφανοβίκειο την Κυριακή 30 Μαΐου.

Η κινητοποίηση οργανώνεται από τις Επιτροπές Ειρήνης Βόλου, Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Η συγκέντρωση των οχημάτων θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Στεφανοβίκειου στις 11:00 πμ. Στο Βόλο η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 9:30 πμ. στο Δημαρχείο.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, “Με τη διαμαρτυρία μας αυτή καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία πατώντας στο στρωμένο δρόμο που βρήκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ εμπλέκει τη χώρα μας ολοένα βαθύτερα στο επικίνδυνο κουβάρι των ανταγωνισμών και των πολεμικών συγκρούσεων, για τη γεωστρατηγική αναβάθμιση της ελληνικής αστικής τάξης… O λαός μας είναι ανάγκη να μη δείξει καμιά εμπιστοσύνη, καμιά ανοχή στην κυβέρνηση της ΝΔ και κάθε αστική κυβέρνηση, να δυναμώσει την πάλη του για την ικανοποίηση των αναγκών του, για να γίνει νοικοκύρης στο τόπο του, μακριά κι έξω από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και κάθε ιμπεριαλιστικό οργανισμό”.

Ζητούν μεταξύ άλλων το κλείσιμο της βάσης της Σούδας, την κατάργηση της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας για τις στρατιωτικές βάσεις, στην μη εγκατάσταση πυρηνικών στον Άραξο η αλλού και καμία συμμετοχή  των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό, σε στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά άλλων λαών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος