Πάνω από δύο εκ. ευρώ για το δίκτυο ύδρευσης της Σκιάθου 

Υπογράφηκε μεταξύ της ΔΕΥΑ Σκιάθου και της αναδόχο υεταιρείας η σύμβαση για την υλοποίηση του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης της πόλης της Σκιάθου ύψους 2.170.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». 

Με την κατασκευή του έργου: 

-θα  βελτιωθεί η ποιότητα και η επάρκεια του νερού στον πληθυσμό όλης της πόλης, με την εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού τηλεμετρίας και εξοπλισμού μέτρησης και τηλεδιαχείρισης.

-θα περιοριστεί στο μέγιστο το μη τιμολογούμενο νερό και οι απώλειες.

-θα καλυφθούν οι ανάγκες υδροδότησης και νέων περιοχών εντός και περιμετρικά του οικισμού της πόλης της Σκιάθου, με την ανόρυξη νέων 8 νέων γεωτρήσεων.

-θα αυξηθεί το επίπεδο ελέγχου όλων των εγκαταστάσεων, για την συνεχή ποσοτική και ποιοτική παρακολούθηση του παρεχόμενου ύδατος.

“Ο έκσυγχρονισμός και αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης της πόλης της Σκιάθου και εξασφάλιση επάρκειας ύδατος’, ύψους 2.170.700€,  είναι ένα εμβληματικό έργο, σημαντικότατων παρεμβάσεων που θα υλοποιήσει η Δ.Ε.Υ.Α. Σκιάθου στο πεδίο της ύδρευσης. Με το νέο αυτό έργο αυτό, σε συνδυασμό με το εν εξελίξει  έργο ‘Συμπληρωματικά Έργα Ύδρευσης Πόλης Σκιάθου’ προϋπολογισμού 970.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών, η Δ.Ε.Υ.Α.Σκιάθου, περνά σε μια νέα εποχή, με έργα που ξεπερνούν τα 3.000.000,00 ευρώ, αναβαθμίζοντας τις υποδομές, με προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας και την προστασία του μοναδικού περιβάλλοντος του νησιού μας. Στόχος είναι η παροχή στους δημότες και επισκέπτες του νησιού υγειονομικά ασφαλές, πόσιμο και με επάρκεια νερό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για την έγκριση της χρηματοδότησης, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για τη συμβολή του ως μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”,  και τον Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Σκιάθου Γιάννη Σαρρή για την εξαιρετική συνεργασία”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος