Πάνω από 2.000 φοιτητές δικαιούχοι σίτισης στο Βόλο

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που δικαιούνται δωρεάν σίτιση και θα μπορούν να σιτίζονται στα φοιτητικά εστιατόρια όλων των πόλεων από σήμερα Τρίτη 1/11/2022 έως 30/6/2023. Στον Βόλο, δικαιούχοι δωρεάν σίτισης είναι συνολικά 2.069 φοιτητές, ενώ εκτός προγράμματος έμειναν 1.006 άτομα.

Οι φοιτητές/τριες μπορούν να ενημερωθούν εάν είναι «δικαιούχοι δωρεάν σίτισης» με είσοδο στην αντίστοιχη πλατφόρμα https://merimna.uth.gr/apotelesmatasitisis και μετάβαση στο «Αποτελέσματα αιτήσεων για χορήγηση δωρεάν σίτισης». (Απαιτείται σύνδεση VPN & κωδικοί του ιδρυματικού λογαριασμού στο Π.Θ.)

Οι εν λόγω φοιτητές/τριες, θα ενεργοποιούν αυτόματα το δικαίωμα στη δωρεάν σίτιση κατά την πρώτη τους προσέλευση στο εστιατόριο με το σκανάρισμα της ακαδημαϊκής ταυτότητας στον ειδικό υπολογιστή.

Σημειώνεται ότι οι 2.069 φοιτητές που φοιτούν στον Βόλο και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα, έχουν τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν δωρεάν πρωϊνό, γεύμα και δείπνο από το εστιατόριο της φοιτητικής εστίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος