Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Αγριά Βόλου

Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022-2023 θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2022 στην Αγριά Βόλου, που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.α σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βόλου Κένταυρος, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου.


Το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός με τη μεγάλη συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα θα είναι διήμερο και θα διεξαχθούν αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Αναμένεται να συμμετάσχουν 300 αθλητές μαζί με τους προπονητές τους καθώς και τους συνοδούς.
Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέδωσε τη σχετική προκήρυξη για τις κατηγορίες Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, εφήβων–νεανίδων, παίδων–κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων–μίνι παγκορασίδων με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
Σκοπός αυτής της αθλητικής διοργάνωσης είναι η ανάπτυξη και η διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, η καλλιέργεια της αθλητικής ιδέας, η προαγωγή, προβολή και η διάδοση του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, η συμμετοχή των αθλητών σε αθλητικούς αγώνες και η απόκτηση εμπειριών, η προσέλκυση πολιτών της περιοχής και επισκεπτών (τουριστών) στην περιοχή.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, πάντα παρούσα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, στηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία και στους συνοδούς τους καλή διαμονή στο Νομό μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος