Ώρα τελικού: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από το Πανθεσσαλικό – Προειδοποιεί να σφραγίσει το στάδιο ο Δήμος σε περίπτωση “παρατράγουδων”

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας γύρω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου εν όψει του τελικού κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο απόψε στις 20:30, κεκλεισμένων των θυρών, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Η αστυνομία είναι σε αυξημένη επιφυλακή, όχι μόνο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά και στην πόλη του Βόλου, λόγω των πληροφοριών ότι αναμένονται φίλαθλοι με δικά τους μέσα. Μάλιστα ο δήμος Βόλου σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στις πληροφορίες αυτές και απειλεί να σφραγίσει το στάδιο και να μην γίνει ο τελικός. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Επειδή τις τελευταίες ώρες περιήλθαν σε γνώση μας, από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, κινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ που μετακινούμενοι με τα γνωστά στους φιλάθλους «Βανάκια» έρχονται στην πόλη του Βόλου προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό μεταξύ της ομάδας τους και της ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος, αν και η ρητή συμφωνία είναι ότι αυτός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καλούμε τόσο τη διοίκηση της ΕΠΟ, δηλαδή της διοργανώτριας, αλλά και τις διοικήσεις των ΠΑΕ και την Αστυνομία να παρέμβουν και να δώσουν λύση άμεσα στο πρόβλημα που φαίνεται να προκαλείται.

Προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και απειληθεί η δημόσια τάξη και η ασφάλεια των συμπολιτών μας, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί και ουδείς αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί σε αυτό. Ας το λάβουν σοβαρά αυτό υπόψη τους όλοι οι εμπλεκόμενοι και ας αντιδράσουν ανάλογα. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε ο Βόλος να γίνει πεδίο σύγκρουσης μεταξύ οπαδικών στρατών και όλοι ας το συνειδητοποιήσουν. Είναι ντροπή να μην μπορεί να γίνει σε μια φιλήσυχη και ειρηνική πόλη, όπως ο Βόλος, ένας αγώνας ποδοσφαίρου – γιορτή για το ποδόσφαιρο, ακόμη κι αν είναι κεκλεισμένων των θυρών».

Αυτός, θα είναι ο έκτος τελικός τα επτά τελευταία χρόνια για τον ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ μετράει τέσσερις χαμένους τελικούς σε ισάριθμες παρουσίες της εκεί και τις τρεις φορές είχε αντίπαλο τον “Δικέφαλο του Βορρά”, ενώ η άλλη ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό. Φέτος, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν τέσσερις φορές, με την ΑΕΚ να επικρατεί τις τρεις από αυτές και τον ΠΑΟΚ μόλις μία στο δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος