Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής διευθυντών Α’θμιας

Ολοκληρώθηκε χθες και το τελευταίο στάδιο των διαδικασιών επιλογής διευθυντών για την Α’θμια Εκπαίδευση, με την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων. Από συνέντευξη πέρασαν 122 εκπαιδευτικοί που διεκδικούν 86 θέσεις. Όπως επισήμανε ο προϊστάμενος Α’θμιας Εκπαίδευσης, Γιώργος Πολύζος, τα ακαδημαϊκά προσόντα των συναδέλφων του είναι υψηλά και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον που επέδειξαν.

Αναφορικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, την επόμενη εβδομάδα θα καταχωρηθούν οι βαθμολογίες από τις συνεντεύξεις στην φόρμα του υπουργείου και μέχρι τις 5 Απριλίου 2023, όπως αναφέρει η σχετική οδηγία από το υπουργείο Παιδείας, θα αναρτηθούν οι πίνακες με την τελική βαθμολογία συμπεριλαμβανομένων και των συνεντεύξεων.
Οι θέσεις διευθυντών στην Α’θμια Εκπαίδευση είναι 86, εκ των οποίων τέσσερις στα ειδικά σχολεία και τέσσερις στα ειδικά νηπιαγωγεία.

Τέλος ο κ. Πολύζος εξέφρασε την άποψη ότι «δεν θα ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή να γίνει η τοποθέτηση των νέων διευθυντών στις 8 Απριλίου, όπως διαβάζουμε σε σχετικά εκπαιδευτικά ρεπορτάζ. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο δεν έχουμε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος