Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες χιονοδρομίας στο Πήλιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακοι οι πανελλήνιο χιονοδρομικοί αγώνες στο Χιονοδρομικό στις Αγριόλευκες με τη συμμετοχή 150 αθλητών, κυρίως παιδιών. Μερικά από τα χθεσινά αθλήματα δεν ολοκληρώθηκαν λόγω ομίχλης και η απονομή των μεταλλείων στους αθλητές που διακρίθηκαν έγινε στις μία το μεσημέρι.

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες χιονοδρομίας στο Πήλιο

Η χιονόπτωση ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι και μάλιστα έντονη και συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παραμείνει ανοιχτό το Χιονοδρομικό. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου ο Γρηγόρης Ιγγλέσης, πρόεδρος της διαχειρίστριας εταιρείας του Χιονοδρομικού “Κενταύρων Όρος”, ήταν μια καλή ευκαιρία για τους λάτρεις του χιονιού να είναι ανοιχτό σήμερα το Χιονοδρομικό, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, αλλά η χιονοθύελλα δεν το επιτρέπει.

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες χιονοδρομίας στο Πήλιο

Στον ορεινό όγκο του Πηλίου επιχειρούν μηχανήματα αλλά απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 16ο χλμ. της επαρχιακής οδού Βόλου-Τσαγκαράδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος