Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής ζητούν από το Δήμο Βόλου δικαιότερο σχέδιο πόλης

Ανοιχτή επιστολή προς το δήμαρχο Βόλου Α. Μπέο απευθύνουν οι κάτοικοι της συνοικίας Αγίας Παρασκευής Βόλου, ζητώντας να σταματήσει η ομηρία τους και να ολοκληρωθεί άμεσα το σχέδιο εφαρμογής, με δικαιοσύνη για τους κατοίκους που περιμένουν δεκάδες χρόνια την επίλυση και διευθέτηση των οικοπέδων τους.

Σ αυτό κατέληξε η σημερινή ανοικτή συγκέντρωση των κατοίκων, που έγινε στο προαύλιο του ναού της Αγίας Παρασκευής και που την ενημέρωσε έκανε ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αντώνης Κούτσουρος.

Οι κάτοικοι της Αγίας  Παρασκευής ζητούν από το Δήμο Βόλου δικαιότερο σχέδιο πόλης

Στην επιστολή τους μεταξύ άλλων αναφέρουν  ότι:
«Απαιτούμε ένα σχέδιο φιλικό προς τους κατοίκους, σεβόμενο την περιουσία και την αξιοπρέπειά τους, σεβόμενο τη φυσική ομορφιά αι τον παραδοσιακό χαρακτήρα της συνοικίας μας και τελικά ένα σχέδιο που δεν θα τη μετατρέπει σε τσιμεντούπολη!
Απαιτούμε ένα σχέδιο σεβόμενο τους νόμους του κράτους, δηλαδή ένα σχέδιο σύμφωνα με τον τελευταίο βελτιωμένο νόμο και σύμφωνα με το άρθρο 1 όπου ΡΗΤΑ ορίζει ότι σε πολεοδόμηση εντός οικισμών προϋφιστάμενων του 1923 δεν οφείλεται εισφορά σε χρήμα!»,

Οι κάτοικοι συμφώνησαν στο περιεχόμενο της ανοικτής επιστολής και παράλληλα ξεκίνησε η η συλλογή υπογραφών των κατοίκων που ζητούν από τον Δήμο να επανεξετάσει το θέμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος