Οι έξι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Ν. Καρδίτσας

Σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκαν σήμερα, στην αίθουσα της πρώην ΤΕΔΚ, από την κ. Μπεκιάρη, Γραμματέα της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, οι έξι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Η κ. Μπεκιάρη, μεταξύ άλλων τόνισε:

“Ο λαός της Καρδίτσας έχει κάθε λόγο και συμφέρον να εμπιστευτεί και να στηρίξει το ΚΚΕ γιατί είναι η μόνη ψήφος που την επόμενη μέρα θα «εξαργυρωθεί» στον αγώνα μέσα και έξω από τη βουλή, για την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών, για να έχει ο λαός κατακτήσεις σήμερα αλλά και να ανοίξει ο δρόμος για συνολικότερες ανατροπές. Ο λαός της Καρδίτσας έχει πείρα και θυμάται ότι με τους κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές όλα τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκε στο δρόμο του αγώνα για να μην πληρώσει ο ίδιος για πολλοστή φορά την κρίση του συστήματος… Με κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες του, οι λαός πρέπει να φτάσει στην κάλπη και να μη δώσει συγχωροχάρτι σε όλα αυτά τα κόμματα που το καθένα ξεχωριστά και όλα μαζί, του μακέλεψαν τη ζωή. Πρέπει να αναρωτηθεί ο καθένας και η καθεμία γιατί η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ κοκοραμαχούν συνεχώς για τα δευτερεύοντα και τα τριτεύοντα ζητήματα ενώ την ίδια στιγμή και οι δύο τους, μαζί και το ΠΑΣΟΚ έχουν ψηφίσει ντουζίνες αντιλαϊκά νομοσχέδια; … Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη χρήσιμη ψήφος, γιατί την επομένη των εκλογών δεν θα γίνει θηλιά στο λαιμό του αλλά η δύναμή του, η φωνή του μέσα στη βουλή που θα παλεύει για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος, για να μείνουν οι αγρότες στα χωράφια τους και να μη ξεκληριστούν, για να μην κλείσουν τα μαγαζιά τους οι μικροέμποροι και συνολικά οι αυτοαπασχολούμενοι που στενάζουν από τη φοροληστεία, για τη δημόσια και δωρεάν υγεία, για τη μόρφωση των παιδιών μας, για την προστασία της λαϊκής κατοικίας ενάντια στους πλειστηριασμούς, για ελεύθερους χώρους και δωρεάν αθλητικές εγκαταστάσεις, για όλα όσα έχει σήμερα ανάγκη ο λαός μας”.

Oι έξι υποψήφιοι είναι:

Αγγέλου Λήδα: 37 χρονών,  Αυτοαπασχολούμενη βιολόγος στο χώρο της υγείας, Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας (μέλος της ΟΓΕ).

Γάζος Έκτορας: 37 ετών Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Επιμελητής Β’ Κέντρου Υγείας και Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας νομού Καρδίτσας, Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ,  Μέλος του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Μπούτα Πηνελόπη (Πόπη): 43 χρονών, Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ, Επισκέπτρια Υγείας στο ΚΥ Καρδίτσας, Δημοτική Σύμβουλος Καρδίτσας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΚ και  μέλος του Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων των ΚΥ ν. Καρδίτσας.

Τέγος Νίκος: 39 ετών, Πολιτικός Μηχανικός, Μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας.

Τζόκας Παναγιώτης (Πάνος): 49 ετών,  Αρχιτέκτων Μηχανικός, Μέλος του Τομεακού Γραφείου Καρδίτσας του ΚΚΕ και μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Τσιούτρας Γιάννης: 55 ετών, Αγρότης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος