Ο Πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα Xiao Junzheng επισκέπτεται το Π.Θ. την Παρασκευή

Tην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Κομφούκιος του Πανεπιστημίου, θα επισκεφθεί tην Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, κ. Xiao Junzheng, συνοδευόμενος από τον Μορφωτικό Ακόλουθο κ. Lei Tian.

Οι δυο άνδρες θα συναντηθούν με τον Πρύτανη Καθηγητή, Ζήση Μαμούρη και την Αντιπρύτανη Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης-Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Ιωάννα Λαλιώτου.

Στο μεταξύ έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Η καλύτερη εποχή να ταξιδέψεις στην Κίνα” θα φιλοξενηθεί στο κτίριο Τσικρίκη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Γαμβέτα 6 – Ιάσονος) στον Βόλο, από σήμερα Τετάρτη 6/7/2022 έως και την Παρασκευή 8/7/2022.
Ώρες λειτουργίας: 16:00 – 20:00.

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη του China Cultural Center του Υπουργείου Κινεζικού Πολιτισμού και Τουρισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, και περιλαμβάνει φωτογραφίες των διασημότερων μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς της Κίνας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθoύν στον ίδιο χώρο δύο διαλέξεις με θέμα “Chinese Opera” & “Chinese Food Culture” από τους δασκάλους του Ινστιτούτου Κομφούκιος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθ. Καρκάνη Δημήτριο και Καθ. Ραχούτη Γεώργιο την Παρασκευή 8/7/2022 12:30 – 13:30.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος