Ο Δήμος Σκιάθου μετά από πολλά χρόνια φιλοξένησε τη RAI 3 στη Σκιάθο.
Το δημοφιλές πρόγραμμα της Ιταλικής κρατικής τηλεόρασης θα προβάλει τις ομορφιές του νησιού, αφού γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην παραλία των κουκουναριών, στα μάραθα, στα Λαλάρια, στο Κάστρο, μονοπάτι στη περιοχή της Κεχριάς, πλάνα από το την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, και αρκετά σημεία από την πόλη της Σκιάθου.
Επίσης με πρωτοβουλία του Δήμου Σκιάθου, η απεσταλμένη του ιταλικού κρατικού καναλιού κα Rita De Franscesco, συνοδευόμενη από την κα Ελένη Σαρηκώστα αλλά και από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Γιολδάση επισκέφτηκαν τον νησί της Σκοπέλου όπως και το νησί της Αλοννήσου.
Ειδικότερα, στην Αλόννησο πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στο θαλάσσιο πάρκο, με τη συνεργασία της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου κας Κικής Αναγνώστου.
Ο Δήμος Σκιάθου θα συνεχίσει την συνεργασία του με την ιταλική κρατική τηλεόραση και θα πραγματοποιηθούν και άλλες αποστολές ιταλών δημοσιογράφων στο νησί του Παπαδιαμάντη, διότι η Σκιάθος συνδέεται με απευθείας πτήσεις με 8 ιταλικές πόλεις.
Πολύτιμη ήταν και η συμβολή των επιχειρηματιών των νησιών για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία της RAI 3, όπως του Skiathos Palace Hotel, τα εστιατόρια εν πλω, Αγνάντιο, Μουράγιο, Μεσόστρατο, όπως και του Europe car, αλλά και του skiathos fishing trips. Στη Σκόπελο το εστιατόριο Μουριά και ο Συνεταιρισμός Γυναικών και στην Αλόννησο το ξενοδοχείο Marpunta, το εστιατόριο Αρχιπέλαγος, το Sea Colours, ο Φορέας Διαχείρισης Θαλάσσιου Πάρκου, όπως και το ΜΟΜ Κέντρο Ενημέρωσης Μεσογειακής Φώκιας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος