Ο Δημήτρης Τσιμπανάκος επισήμως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στην Μαγνησία

Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τσιμπανάκος, οικονομολόγος, θα είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στην Μαγνησία, μετά και την επίσημη πρόταση- πρόσκληση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και την αποδοχή.

Ο Δημήτρης Τσιμπανάκος στην επίσημη δήλωσή του αναφέρει: “Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση-πρόκληση του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νίκου Ανδρουλάκη να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Μαγνησίας. 
Με τον Νίκο Ανδρουλάκη μας συνδέουν οι αξίες της σοσιαλδημοκρατίας καθώς και η ανάγκη για διαγενεακή δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας μας πριν από 20 και πλέον χρόνια στη Θράκη, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.
Αυτές οι ίδιες αξίες, επίκαιρες όσο ποτέ σήμερα, και με το Νίκο Ανδρουλάκη πια στο τιμόνι της παράταξης μαζί με ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις μιας δημοκρατικής ανατροπής απέναντι στην τοξικότητα και στη σύγκρουση χωρίς περιεχόμενο και αποτέλεσμα για τους πολίτες.
Θα αγωνιστώ μαζί με όλους τους άξιους συνυποψηφίους που επιλέχτηκαν, με όλες μου τις δυνάμεις, για την ανάδειξη των ζητημάτων της περιοχής μας και τη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας στη Μαγνησία. 
Η έλλειψη βουλευτικής εκπροσώπησης από το ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Μαγνησία και τις Σποράδες είναι κάτι παραπάνω από φανερή τα τελευταία χρόνια”. 
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος