Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Υγείας Β. Κοντοζαμάνη στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Το νοσοκομείο Καρδίτσας επισκέφθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Ιουνίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης στο πλαίσιο περιοδείας του σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Θεσσαλίας.
Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Υγείας Β. Κοντοζαμάνη στο Νοσοκομείο ΚαρδίτσαςΣε δηλώσεις του αμέσως μετά τη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν, η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ, ο εκτελών χρέη διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσα κ. Γρηγορίου, τοπικοί βουλευτές, μέλη της διοίκησης του νοσοκομείου Καρδίτσας και της ιατρικής υπηρεσίας, ανέφερε ότι η πανδημία δείχνει σημάδια κάμψης και το εθνικό σύστημα υγείας επανέρχεται στην κανονική του λειτουργία. Το Νοσοκομείο Καρδίτσας στάθηκε με επάρκεια και πληρότητα την περίοδο της πανδημίας και το σύνολο του προσωπικού υπερέβαλε εαυτόν και υπήρξαν καλά αποτελέσματα στη διαχείρισή της, ανέφερε ο κ. Κοντοζαμάνης. Σε κάθε περίπτωση, είπε, η μάχη αυτή δεν έχει τελειώσει, έχουμε δρόμο μπροστά μας, έχουμε ένα όπλο μεγάλο στα χέρια μας, που είναι τα εμβόλια και θα πρέπει το σύνολο του πληθυσμού να εμβολιαστεί. Το άλλο όπλο είναι η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας για να μπορέσουμε οριστικά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

“Την περίοδο της πανδημίας είχαμε τη δυνατότητα να καλύψουμε ελλείψεις και κενά του νοσοκομείου Καρδίτσας, να το ενισχύσουμε τόσο σε προσωπικό όσο σε οικονομικούς πόρους και εξοπλισμό. Οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολλές και κυρίως στο κομμάτι της υποδομής του νοσοκομείου. Είναι μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι εντάχθηκε στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, και από εκεί και πέρα στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού του υγειονομικού χάρτη της χώρας πρέπει να ενισχύσουμε το νοσοκομείο ακόμη περισσότερο έτσι ώστε να προσφέρει με πληρότητα υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες και να παίξει το ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει ένα επαρχιακό νοσοκομείο”.

Ερωτηθείς ο κ. Κοντοζαμάνης για τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου τόνισε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες και πολύ σύντομα θα έχουμε “λευκό καπνό”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος