Νότιο Πήλιο: Κριτική από την παράταξη “Νέα Αρχή για τον Τόπο μας” για τη στάση του δήμου σχετικά με τις ανεμογεννήτριες

Την αμφισβήτησή τους για το αν η δημοτική αρχή έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψει την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη θέση “Βερβέλι” εκφράζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Νέα Αρχή για τον Τόπο μας”.

Νότιο Πήλιο: Κριτική από την παράταξη “Νέα Αρχή για τον Τόπο μας” για τη στάση του δήμου σχετικά με τις ανεμογεννήτριες

Όπως σημειώνουν, αν και η προσφυγή του δήμου στο ΣτΕ είναι σωστή κίνηση, φαίνεται να έγινε υπό την πίεση των πολιτών και χωρίς να έχουν εξαντληθεί όλα τα διαθέσιμα μέσα. Παράλληλα, εγείρουν ερωτήματα για το αν υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις προς την κυβέρνηση και κατά πόσο η δημοτική αρχή έχει πραγματική διάθεση σύγκρουσης με την κεντρική πολιτική γραμμή.

Τονίζουν ότι το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και απαιτείται πιο δυναμική στάση, πέρα από τις προσφυγές, ώστε να προστατευθεί ο χαρακτήρας και η ανάπτυξη της περιοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος