Νεοχώρι: Προβολή ταινίας “Αδέσποτα Κορμιά”

Tο Σάββατο 22/11 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Νεοχωρίου ο Δήμος Νότιου Πηλίου σε συνδιοργάνωση με το ιδρύμα Χατζηνίκου-Αγγελίνη και την υποστήριξη του cine-doc (διανομή ελληνικών και ξένων βραβευμένων ντοκιμαντέρ) θα προβάλλει την ταινία της Ελένης Ψύκου «Αδέσποτα Κορμιά».

Η ταινία- ντοκιμαντέρ με τη μορφή road movie εξερευνά τη σωματική αυτονομία σε μια Ευρώπη, όπου επιτρέπεται να ταξιδέψεις, να εργαστείς και να καταναλώσεις ελεύθερα, αλλά όχι πάντα να ζήσεις ή να πεθάνεις όπως επιθυμείς.
Οι ηρωίδες σε ένα περιβάλλον που ολοένα συντηρικοποιείται, διεκδικούν την αυτονομία και αυτοδιάθεση του σώματός τους, προσκρούοντας σε νομικά παράδοξα, τεχνητά σύνορα και κοινωνικές ανισότητες.

Η Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Έρση Κασαρτζή θα προλογίσει την ταινία και θα συνομιλήσει με το κοινό μαζί με τον δικηγόρο κ. Σπύρο Νιζάμη. Η ομάδα γυναικών φωτογράφων θα αποτυπώσει μέσα από τις στιγμές του ματιού τα θέματα που διαπραγματεύεται η ταινία.

Ώρα Έναρξης: 19:30
Τιμή Εισόδου: 2€
Διάρκεια Προβολής: 109′
Υπότιτλοι: Ελληνικά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος