Νέο διήμερο εργασιών στις Σταγιάτες για την αποκατάσταση του αρδευτικού δικτύου

Σε νέο διήμερο εργασιών για την αποκατάσταση του αρδευτικού δικτύου στις Σταγιάτες καλούν οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των παρεμβάσεων. Όπως επισημαίνεται, από την Λαϊκή Συνέλευση Σταγιατών, η ανταπόκριση του κόσμου στην αρχική προσπάθεια ήταν καθοριστική, καθώς συνέβαλε ουσιαστικά στην πρόοδο του έργου και ανέδειξε τη σημασία της συλλογικής δράσης.

Νέο διήμερο εργασιών στις Σταγιάτες για την αποκατάσταση του αρδευτικού δικτύου
Νέο διήμερο εργασιών στις Σταγιάτες για την αποκατάσταση του αρδευτικού δικτύου

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η συνέχιση των εργασιών κρίνεται αναγκαία, ώστε να προχωρήσει με σταθερά βήματα η αποκατάσταση του δικτύου. Για τον λόγο αυτό απευθύνεται νέο κάλεσμα συμμετοχής προς τους κατοίκους και όσους επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια.

Οι διοργανωτές υπογραμμίζουν ότι η παρουσία και η συμβολή του κόσμου παραμένουν πολύτιμες, συνδέοντας την πρωτοβουλία με τη λογική της αυτοδιαχείρισης και της συλλογικής ευθύνης για τη φροντίδα των κοινών αγαθών.

Νέο διήμερο εργασιών στις Σταγιάτες για την αποκατάσταση του αρδευτικού δικτύου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος