Νεκρός με μαχαιριές και σφυριές βρέθηκε 46χρονος στο Βόλο

Νεκρός μετά από σφυριές και μαχαιριές βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ένας 47χρονος επαγγελματίας, γύρω στις 5.30 το απόγευμα σε παρκάκι στον περιφερειακό δρόμου του Βόλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα, στο ύψος της οδού  Ιωλκού.

Νεκρός με μαχαιριές και σφυριές βρέθηκε 46χρονος στο ΒόλοΕκεί για λόγους που διερευνώνται έγινε συμπλοκή και το θύμα δέχθηκε χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι καθώς και μαχαιριές. Στη συνέχεια οι δράστες έβγαλαν από το σπίτι το πτώμα και το μετέφεραν στο παρκάκι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και άρχισαν αμέσως να καθαρίζουν το χώρο από τα αίματα. Στο σημείο κλήθηκε από τους ίδιους το ΕΚΑΒ
Στην Αστυνομία κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιός της και η κόρη της, ενώ διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος ένας ακόμη δράστης που αναζητείται.

Η αστυνομία και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και για διακίνηση ναρκωτικών.

Νεκρός με μαχαιριές και σφυριές βρέθηκε 46χρονος στο ΒόλοΣτο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστής από τη Θεσσαλονίκη. Για το λόγο αυτό η σορός εξακολουθεί να βρίσκεται στο παρκάκι από τις 5.30 το απόγευμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος