Νέα λεωφορεία στις γραμμές της Σκιάθου – Ολοκληρώνεται η τηλεματική στο Βόλο

Έξι νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία και mini bus παρέλαβε από τον Όμιλο Παπαδάκη το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου τα οποία μαζί με τον υπόλοιπο στόλο θα συνεχίσουν να εκτελούν το άρτιο μεταφορικό έργο που από τις αρχές του καλοκαιριού έχει αναλάβει η Κοινοπραξία στο νησί της Σκιάθου. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, Νίκος Ευαγγελινός.

Τα λεωφορεία θα μεταφερθούν στο νησί αύριο Σάββατο. “Έχει γίνει καλή προσπάθεια οργάνωσης της συγκοινωνίας στο νησί. Μένει ακόμη να μπει το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πινακίδες πληροφόρησης στο νησί” επισήμανε ο κ. Ευαγγελινός.

Επιπλέον ενημέρωσε οτι το έργο της τηλεματικής έχει φθάσει στο τελικό του στάδιο. “Ήδη χρησιμοποιείται το 10 συν ένα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο, οι ηλεκτρονικές κάρτες ενώ τις επόμενες ημέρες τοποθετείται σε όλες τις στάσεις των λεωφορείων ένα QR το οποίο θα σκανάρει ο επιβάτης και θα γνωρίζει τι ώρα περνά ακριβώς από τη στάση το λεωφορείο που τον ενδιαφέρει. Επίσης μπορεί να αποθηκεύσει τον συγκεκριμένο σύνδεσμο κα να βλέπει από όποιο σημείο της πόλης βρίσκεται, πότε περνά το λεωφορείο από τη στάση που τον ενδιαφέρει. Επίσης σε λίγο ο καθένας θα μπορεί να αγοράσει τα εισιτήρια ηλεκτρονικά ή μέσα στο λεωφορείο με τη χρήση κάρτας”.

Το αστικό ΚΤΕΛ σχεδιάζει ακόμη μία νέα γραμμή για το Βόλο, αλλά λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε επόμενο χρονικό διάστημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος