Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας: Το σοβαρό πρόβλημα του Νοσοκομείου λύνεται μόνο με έργα

Συναντήσεις με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, το σύλλογο εργαζόμενων και το σύλλογο των γιατρών του Αχιλλοπούλειου, είχε σήμερα κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση,  έγινε ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο και εκφράστηκε η ανησυχία για την απότομη αύξηση κρουσμάτων, που “για ακόμη μια φορά μας βρήκε ανέτοιμους”.

Τονίζεται ότι “χθες” έπρεπε να είχε προσληφθεί προσωπικό και να μην φθάσει το Νοσοκομείο να είναι χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές αρκετούς, για να φροντίσουν όλους όσους ασθενούν από covid-19 η άλλες ασθένειες.  Υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα απρόσκοπτης λειτουργίας του νοσοκομείου για όλες τις παθήσεις, η πρόσβαση όλων σε δομές υγείας, όπως επιβάλλει ο δημόσιος χαρακτήρας του ιδρύματος”.

“Εκφράσαμε το σπουδαίο ρόλο, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στη δύσκολη μάχη που έχουμε μπροστά μας, την ευθύνη της πολιτείας απέναντί τους και στη διασφάλιση του δημόσιου συστήματος υγείας. Καλέσαμε όλους τους φορείς να συμβάλλουν από την πλευρά τους σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε. Η κυβέρνηση να δράσει άμεσα,  διότι δεν υπάρχει χρόνος για υποσχέσεις και επικοινωνιακού τύπου διαχείρισης των σοβαρών προβλημάτων, αλλά μόνο για έργα”, σημειώνει η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος