Ν. Χαυτούρας: Η διοίκηση του Αχιλλοπούλειου προσπαθεί να με φιμώσει

Για προσπάθεια φίμωσής του καταγγέλλει τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου ο πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών του Αχιλλοπούλειου και των Κ.Υ. του Νομού, Νίκος Χαυτούρας, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου.

Κι αυτό διότι όπως ανέφερε, ο διοικητής χθες τον κάλεσε και τον κατηγόρησε ότι απαξιώνει το Νοσηλευτικό Ίδρυμα με τις δημόσιες τοποθετήσεις του και συκοφαντεί συναδέλφους του και τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ.

“Χθες το μεσημέρι διέρρευσαν ότι θα κάνει ΕΔΕ ο Υπεάρχης και σήμερα πήγα να ζητήσω το έγγραφο αλλά δεν μου το έδωσαν. Θα ζητήσω από το δικηγόρο μου να το πράξει, ενώ ήδη ενημέρωσα και την ΟΕΝΓΕ, την ομοσπονδία μας που θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση”, τόνισε.

Χαρακτήρισε την πρακτική αυτή απαράδεκτη, επισήμανε όμως ότι όλα αυτά τον ενδυναμώνουν να συνεχίσει τον αγώνα.

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή του, ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντόκος διαψεύδει ότι διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος του κ. Χαυτούρα.

“Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα, αναφορικά με άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης από την Διοίκηση του Νοσοκομείου κατά του Προέδρου της Ε.I.Ν.Κ.Υ.Μ., σας γνωστοποιούμε ότι ουδόλως έχει κινηθεί οποιαδήποτε τέτοια διαδικασία και ως εκ τούτου ρητώς διαψεύδουμε κάθε σχετικό δημοσίευμα”.

ΤΟ ΚΙΝΑΛ στηρίζει το Ν. Χαυτούρα
Ανακοίνωση στήριξης για το Ν. Χαυτούρα εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ με αφορμή πληροφορίες ότι διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος του για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η διοίκηση του Ιδρύματος πάντως το έχει διαψεύσει.

“Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό και την ΕΔΕ που διέταξε  o διοικητής  του Νοσοκομείου Βόλου σε βάρος του Ν.Χαυτούρα, θα ήθελα να αναφέρω  ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι επικίνδυνες. Θυμίζουν εποχές «μαύρες» για την Δημοκρατία και πρακτικές,  που προφανώς μας βρίσκουν αντίθετους.

Η ολοκληρωτική προσπάθεια φίμωσης του ελεύθερου ,υγιούς και μαχόμενου Συνδικαλιστικού λόγου είναι κατηγορηματικά καταδικαστέα.

Φαίνεται ότι κάποιοι ονειρεύονται να καταπνίξουν την απόδοση της πραγματικής διάστασης ως διαφορετική άποψη και να καταστείλουν την συνδικαλιστική δράση.

Η όποια αντιπαράθεση- διαφωνία  σε ένα χώρο είναι θεμιτή και κατεκτημένη, κρίνεται από τα επιχειρήματα και τους ίδιους τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες της Μαγνησίας.

Οι δηλώσεις του Προέδρου περιγράφουν απολύτως και χωρίς καμία παρέκκλιση την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο.

Δεν επιτρέπεται η ακραία επίδειξη ισχύος όταν καθημερινά διακυβεύεται η ζωή και η ασφάλεια των πολιτών  ιδιαίτερα σε περιόδους υγειονομικής κρίσης  καθώς η υγεία αποτελεί αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος