Μητέρα Καρολάιν: Δεν θέλω να ξέρω ποιος είναι ο δολοφόνος. Το παιδί μου χάθηκε δεν γυρίζει πίσω

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Αλοννήσου από το ειδεχθές έγκλημα των Γλυκών Νερών όπου βρήκε το θάνατο από τα χέρια του συζύγου της η 20χρονη Κάρολάιν. Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, η δημοτική σύμβουλος Χαρίκλεια Θεοδώρου που γνώριζε τα δύο παιδιά και τις οικογένειές τους μετέφερε ένα κλίμα «βουβαμάρας και σοκ». Κάλεσε τους νέους ανθρώπους να μιλούν για τα προβλήματά τους και επισήμανε ότι η μητέρα της Καρολάιν όλο αυτό το διάστημα έλεγε και ξαναέλεγε ότι «δεν με νοιάζει ποιος τη σκότωσε, το παιδί μου δε γυρίζει πίσω», σαν μέσα της να ήξερε ότι δεν πρέπει να μάθω την αλήθεια.

«Η κοινωνία σε βουβαμάρα δεν κυκλοφορεί άνθρωπος έξω, δεν μιλάμε, είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μας ότι θα μπορούσε να είναι ο Μπάμπης αυτός που έκανε το έγκλημα, γιατί το παιδί το ξέραμε, ξέραμε τη σχέση τους, ξέραμε πόσο ωραία ήταν και δεν φαινόταν ότι είχαν προβλήματα. Ούτε η μαμά της Καρολάιν, κανένας δεν ήξερε.

Στη μαμά της παρουσίαζε μια τέλεια εικόνα μέχρι την τελευταία στιγμή, από ότι μάθαμε μόνο σε μια φίλη της είχε εκμυστηρευτεί, τώρα το μάθαμε, και για αυτό κάνω έκκληση σε όσα παιδιά έχουνε προβλήματα, μιλήστε, μοιραστείτε το πρόβλημα σας, μην το κρατάτε μέσα σας. Εάν είχε μιλήσει κι η Καρολάιν… ακόμα και ο Μπάμπης αν είχε προβλήματα θα έπρεπε να είχε μιλήσει με τη μάνα του, με τη μάνα της Καρολάιν.

Η Καρολάιν πέθανε, ο Μπάμπης θα περάσει όλη τη ζωή του στη φυλακή, πως θα αντικρύσει το παιδί του αύριο μεθαύριο, να πει σκότωσα τη μάνα σου και δε θα τη γνωρίσεις, είναι τραγικό, ζούμε στιγμές τραγωδίας, άλλη μια μάνα θρηνεί το παιδί της κι είναι η μάνα του Μπάμπη, δεν το χωράει ο νους μας αυτό το πράγμα.

Να ήταν τόσο υπερβολικά ζηλιάρης; Σου λέει αφού θέλει να με χωρίσει, δε θέλω να την έχει κανένας άλλος, να τη σκοτώσω;… δεν ξέρω τι να πώ… Το λοκντάουν που ζούμε σίγουρα μπορεί να χειροτέρεψε κάποιες καταστάσεις, η Καρολάιν να μην ήθελε να τα πει από το τηλέφωνο στη μάνα της; Να ήθελε να έρθει από κοντά να της τα πει;

Πώς αυτή η μάνα θα αντικρύσει τον Μπάμπη όταν γίνει η δίκη κι όλα αυτά; Είναι ασύλληπτο, η μάνα της Καρολάιν πέθανε για άλλη μια φορά χτες.

Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί που η παιδεία της ήταν ξένης κουλτούρας και οι ξένοι το έχουν στη φιλοσοφία τους να πηγαίνουν σε ψυχολόγους και να μοιράζονται τα προβλήματα τους. Το έκανε αυτό; Δεν ξέρω. Θεώρησε ότι πρέπει να μοιραστεί το πρόβλημα της με ειδικό και όχι με τους δικούς της ανθρώπους; Να μην την επηρεάσουν αρνητικά; Δεν ήθελε να χαλάσει αυτήν την ωραία εικόνα που είχε η μαμά της κι ήταν τόσο περήφανη για τον καλό γάμο και την καλή τύχη που είχε η κόρη της; Θα μείνουν αναπάντητα αυτά τα ερωτήματα»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος