Μητέρα δύο παιδιών κινδυνεύει να της κόψουν το ρεύμα

Έκκληση για τη στήριξη μιας μητέρας δυο παιδιών, ηλικίας 5 και 3,5 ετών, που αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς και κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα, απευθύνει η Τοπική Ομάδα Ενημέρωσης και Αλληλοβοήθειας ενάντια στην COVID-19.

Η γυναίκα έστειλε μήνυμα στη διαδικτυακή ομάδα αναφέροντας ότι  δεν έχει πλέον άλλη ελπίδα, καθώς είναι άνεργη τόσο η ίδια όσο ο σύντροφός της και έχουν μείνει με 20 ευρώ.

“Αδύνατο με κάθε τρόπο να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Έχω 2 μικρά παιδιά, την κόρη μου 5 ετών και τον γιο μου 3.5 ετών. Σε λίγες μέρες θα μείνω χωρίς ρεύμα διότι αρχές Ιουνίου δανείστηκα 476€ για να ρυθμίσω την οφειλή μου στο ρεύμα διότι μας το είχαν κόψει και έμενα με τα παιδιά μου χωρίς ρεύμα για μέρες στο σπίτι μας μου ήρθε ένας εξωφρενικός για εμένα μεγάλος λογαριασμός
Θα σας αποστείλω και σχετικό μήνυμα να δείτε είναι εκκαθαριστικός από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάιο που αναγκαστικά ζέσταινα το δωμάτιο των παιδιών με θερμαντικό ρεύματος και υπήρχε μεγάλη κατανάλωση στο ρεύμα. Αδύνατο όντας άνεργη να πληρώσω το ποσό σε λίγες μέρες εφόσον δεν πληρώσω απλά θα περιμένω την διακοπή ρεύματος από τον πάροχο μας άρα θα μείνω χωρίς ρεύμα ξανά και αν δεν είχα και τα προϊόντα από το ΤΕΒΑ θα ήμουν και χωρίς τρόφιμα

Ο σύντροφος μου δούλευε μέχρι πριν 20 μέρες και έμεινε και ο ίδιος άνεργος οπότε δεν έχουμε έσοδα πια από κάπου αυτή τη στιγμή έχω μόνο 20€ θα ξανά δανειστώ να βγάλω το μήνα αλλά δεν θα καταφέρω να πληρώσω και τους λογαριασμούς μας!
Εχω απελπιστεί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω είστε η μόνη μου ελπίδα να μην ξανά μείνω με τα παιδιά μου χωρίς ρεύμα. Θα ήθελα αν μπορείτε να διατηρήσετε την ανωνυμία μου και αν μπορεί να γίνει κάτι σας παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε”.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της μητέρας και τα αποδεικτικά είναι στη διάθεση της Ομάδας.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να βοηθήσουν:
Μέσω Paypal
https://www.paypal.me/allilovoitheiavolos
Με κατάθεση στο λογαριασμό της Ομάδας Αλληλοβοήθειας
Εθνική Τράπεζα
GR6601107810000078100967336

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος