Μήνυμα 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα στη Μαγνησία

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη γύρω στις 6:00 το απόγευμα της Τετάρτης στους πολίτες της ΠΕ Μαγνησίας και της Θεσσαλίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην περιφέρεια. Η ειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας, που εκδόθηκε στις 18:10, καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες από αργά το απόγευμα της Τετάρτης έως και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Στο μήνυμα επισημαίνεται η ανάγκη αυξημένης προσοχής και συμμόρφωσης με τις οδηγίες των Αρχών, ενώ παραπέμπει και στις επίσημες οδηγίες αυτοπροστασίας της Πολιτικής Προστασίας. Η αποστολή της ειδοποίησης επιβεβαιώνει την ανησυχία των αρχών για την εξέλιξη της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία, με τις υπηρεσίες να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Το 112 έρχεται να προστεθεί στα μέτρα πρόληψης που έχουν ήδη ανακοινωθεί για την αντιμετώπιση των φαινομένων, με βασική σύσταση προς τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να παρακολουθούν τις επίσημες ενημερώσεις για την πορεία του καιρού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος