Μετανιωμένος ο μαθητής που κατέβασε το παντελόνι συμμαθητή του στον Αλμυρό – Εφηβικές υπερβολές και κακόγουστο αστείο

Ενώπιον της Εισαγγελέως Ανηλίκων Βόλου βρέθηκαν μαθητές και γονείς του Γυμνασίου Αλμυρού, που συμμετείχαν στο περιστατικό της 14ης Φεβρουαρίου, όταν σε ώρα διαλείμματος μαθητής της Γ Γυμνασίου κατέβασε φόρμα και εσώρουχο μαθητή της Α’ τάξης που ίδιου σχολείου την ώρα που μιλούσε με συμμαθήτριές του, με την Εισαγγελέα να απευθύνει αυστηρές συστάσεις και να προειδοποιεί ότι δεν θα μένουν ατιμώρητες ανάλογες πράξεις και με τον μαθητή “θύτη” να κάνει λόγο για υπερβολική πράξη που ξεκίνησε ως αστείο, που όμως το μετάνιωσε.

Οι δύο μαθητές με τους γονείς τους επισκέφθηκαν χθες την Εισαγγελέα και μετά από έρευνα προέκυψε ότι κανένα παιδί δεν ανήκει σε καμία ομάδα ή συμμορία μαθητών που ενέχονται σε πράξεις εκφοβισμού ή κλοπών και γενικά παραβατικής συμπεριφοράς. Από την άλλη το θύμα της υπόθεσης παραδέχτηκε ποτέ στον παρελθόν σε είχε μαλώσει με τον συμμαθητή του και άρα δεν ήταν μια πράξη εκδικητική.

Αφού δόθηκαν αμοιβαίες διευκρινήσεις και τα ανάλογα συγνώμη από την πλευρά του θύτη και της οικογένειάς του αποχώρησαν από την Εισαγγελία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος