Μέρος του Hellenic Match Racing Tour το Skiathos Palace Cup

Το SKIATHOS PALACE CUP που θα διεξαχθεί στην Σκιάθο στις 6–8 Μαΐου, αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειας του Hellenic Match Racing Tour, συγκεντρώνοντας ορισμένους από τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους.

Θα είναι ο τρίτος σταθμός του αγώνα τύπου match race που διεξάγεται για 9η χρονιά και προσφέρει υψηλό θέαμα και ανταγωνιστικές μονομαχίες στους λάτρεις του αθλήματος.
Μετά τον Βόλο και τον ΠΟΙΑΘ στο Μικρολίμανο, η Σκιάθος και οι πανέμορφες Κουκουναριές θα υποδεχθούν τις σπουδαίες ιστιοπλοϊκές μονομαχίες του Hellenic Match Racing Tour.

Η συμμετοχή των αθλητών είναι ήδη μεγάλη ενώ έντονο είναι και το ενδιαφέρον επισκεπτών που θέλουν να συνδυάσουν τον αγώνα με εκδρομή στην μοναδική Σκιάθο, απόδειξη της ανάπτυξης που γνωρίζει ο αθλητικός τουρισμός με μεγάλα οφέλη για το νησί. Παράλληλα θα διοργανωθεί και ένας αγώνας optimist laser με παιδιά και νέους αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Σκιάθου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος