Με τρεις πτήσεις την εβδομάδα και το χειμώνα η Aegean στη Σκιάθο

Με τρεις πτήσεις εβδομαδιαία θα εξυπηρετείται η Σκιάθος από την AEGEAN AIRLINES και τη χειμερινή περίοδο, έπειτα από ικανοποίηση σχετικού αιτήματος του δήμου. Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εκ νέου τροποποίησης στην περίπτωση αύξησης του επιβατικού κοινού.

Πρόκειται για πάγιο αίτημα των κατοίκων και των τριών νησιών των Σποράδων, καθότι τους δίνει τη δυνατότητα, διευθέτησης υποθέσεων που έχουν σχέση με δημόσιες υπηρεσίες αλλά το σπουδαιότερο, για ιατρικούς λόγους.

Ο Δήμος Σκιάθου ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AEGEAN AIRLINES,  Δημήτρη Γερογιάννη, ο οποίος με εξαιρετική ευαισθησία εξέτασε το θέμα, ώστε να υλοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα, που είναι υψίστης σημασίας για τους κατοίκους των Βορείων Σποράδων. Ευχαριστεί, επίσης, τον συμπολίτη μας, κον  Γρηγόριο Φλέσσα, Απόστρατο Ιπτάμενο Πολεμικής Αεροπορίας και Κυβερνήτη Πολιτικής Αεροπορίας, μέλος της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ) και ειδικό σύμβουλο του Δήμου Σκιάθου σε θέματα αεροπορικής για την καθοριστική συμβολή του στην επίτευξη του αιτήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος