Με το Παρίσι συνδέεται αεροπορικά η Σκιάθος από τον Απρίλιο του 2022

Με το Παρίσι θα συνδεθεί αεροπορικά η Σκιάθος για πρώτη φορά, από τον Απρίλιο του 2022 μέσω της αεροπορικής εταιρείας Transavia. Τη συμφωνία έκλεισε πριν λίγες μέρες ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας που είχε σχετικές συναντήσεις στο Παρίσι.

Η πρώτη πτήση θα γίνει στις 23 Απριλίου 2022, πριν το Πάσχα και θα σταματήσει στις 23 Οκτωβρίου του 2022. Το εισιτήριο διαμορφώνεται allez-retour στα 150 ευρώ και ήδη η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και κάποιος μπορεί να κάνει κράτηση.

Αυτό ανέφερε ο Νίκος Τζούμας του skiathoslife, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, κ. Ευσταθίου φέτος το νησί άγγιξε σε τουριστική κίνηση μέσω του αεροδρομίου, το 50% του 2019. Οι πτήσεις εξωτερικού συνεχίζονται μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι δεν πήγαν καλά οι αεροπορικές συνδέσεις με την Ιταλία που ολοκληρώθηκαν τέλη Αυγούστου αλλά πήγαν πολύ καλά αυτές με τη Ρουμανία, καθώς ξεκίνησαν οι συνδέσεις με δύο πτήσεις την εβδομάδα και έφθασαν τις επτά, με γεμάτα αεροσκάφη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για το 2022, έχει επιδείξει ενδιαφέρον και άλλη Ρουμανική αεροπορική εταιρεία.

Στο μεταξύ ξεκίνησε σήμερα στη Σκιάθο η ενημέρωση επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και αυτοδιοικητικών για το σχεδιασμό ενός νέου Βρετανού τουριστικού πράκτορα της Jet2 που έρχεται να αναπληρώσει το κενό που άφησε η Thomas Cook, με πολύ καλές προοπτικές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος