Με μουσική και τσιπουράκι υποδέχθηκε ο Δήμος Βόλου τους πρώτους τουρίστες

Με μουσική, δώρο τσιπουράκι, τοπικά εδέσματα και χρήσιμο ενημερωτικό υλικό, σε μια κοινή εκδήλωση, που διοργάνωσαν ο Δήμος Βόλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, έγινε η υποδοχή των πρώτων επιβατών του αεροδρομίου.

Πρόκειται για τους επιβάτες της πτήσης EasyJet από το Gatwick της Αγγλίας που προσγειώθηκε στις 30 Μαρτίου λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ.

Η Aντιδήμαρχος Tουρισμού Γεωργία Μποντού Τοκαλή καλωσόρισε την πρώτη πτήση, ενώ υπάλληλοι του τμήματος Τουρισμού προσέφεραν τοπικό τσίπουρο, χάρτες και έντυπα. Παράλληλα και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στους επιβάτες αυτής της πρώτης πτήσης δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και τοπικά προϊόντα της περιοχής, σε μια μικρή δεξίωση στην αίθουσα αφίξεων με μπουφέ, ενώ ο χώρος αναμονής των αφίξεων πλαισιώθηκε με την μουσικό Aida Qorri Παγκάλου, η οποία παίζοντας βιολί πλημμύρισε το χώρο με ήχους μουσικής, ως ένα ιδιαίτερο μουσικό καλωσόρισμα που ενθουσίασε τους επιβάτες.

Παράλληλα, η Aντιδήμαρχος Tουρισμού ανέβηκε στο πρώτο αεροσκάφος της EasyJet μετά την προσγείωσή του, καλωσόρισε το προσωπικό της πτήσης και πρόσφερε στον πιλότο, ως αναμνηστικό δώρο το σύμβολο της πόλης μας, την Αργώ.

Η άφιξη της πτήσης σηματοδότησε και επίσημα την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ενώ αναμένεται να καταφθάσουν στη περιοχή, πτήσεις από Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία και Κρήτη των εταιριών EasyJet, Eurowings, Condor, Transavia και Skyexpress.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος