Με επιτυχία η εκδήλωση των Αερολεσχών Καρδίτσας στο Αεροδρόμιο της Μυρίνης

Οι πρόεδροι των Αερολεσχών Τσολάκος Σταυρος και Lorenzo Ronzi, τα ΔΣ και τα μέλη των Αερολεσχών με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσαν το ενδιαφέρον του κοινού για τον Αεροαθλητισμό, κρίνοντας από την ανέλπιστη και μεγάλη συμμετοχή στον χώρο του Δημοτικού Αεροδρομίου Μυρίνης.

Με έντονο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις του κ. Βαγγέλη Ντανοβασίλη που με απλό και κατανοητό τρόπο παρουσίασε τις βασικές αρχές πτήσης, και τα μέρη των αεροσκαφών που συμμετέχουν.
Με επιτυχία η εκδήλωση των Αερολεσχών Καρδίτσας στο Αεροδρόμιο της Μυρίνης
Στο παρακάτω Link το χρήσιμο για τους ενδιαφερόμενους, Video της πρώτης παρουσίασης της εκδήλωσης https://youtu.be/QEJcEZnPL7A .
Αξιοσημείωτο ότι όλοι παρακολούθησαν ως το τέλος τις παρουσιάσεις, κάνοντας στο τέλος  τόσες πολλές ερωτήσεις που υπερκάλυψαν τον προβλεπόμενο χρόνο των διαλειμμάτων.

Νεαρά παιδιά με ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρον για την αεροπορία, εξέπληξαν ευχάριστα τα μέλη των αερολεσχών με τις γνώσεις τους στο θέμα. “Πήραμε το μήνυμα, ότι και η επόμενη γενιά των Αεροπόρων μας θα είναι στο ίδιο υψηλό επίπεδο με τους τωρινούς.
Αρωγός στον Αεροαθλητισμό, στην ανάπτυξη και στην ανάδειξη του Αεροδρομίου και ο Δήμος Καρδίτσας. Την όλη προσπάθεια υποστήριξε ο κ. Ηλίας Σχορετσανίτης αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Αεροδρομίου.
Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε από το κοινό για συμμετοχή σε πτήσης εθισμού που θα προγραμματιστούν τα επόμενα Σαββατοκύριακα. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση  για δηλώσεις συμμετοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος