Μαζί για το Βόλο: Ρυθμίσεις και επαναμέτρηση για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ

Η δημοτική παράταξη “Μαζί για τον Βόλο” καλεί τη διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν μεγαλοεπιχείρηση, να σταματήσει τις διακοπές νερού στα νοικοκυριά και να δώσει τη δυνατότητα ρυθμίσεων και επαναμέτρησης σε όσους θεωρούν ότι οι λογαριασμοί τους είναι “φουσκωμένοι”.

Η ανακοίνωση της παράταξης:

Πολλά παράπονα ακούγονται τις τελευταίες μέρες από τους συμπολίτες μας για ¨φουσκωμένους” λογαριασμούς από τη ΔΕΥΑΜΒ σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο. Παράπονα που έφτασαν και στην Ένωση καταναλωτών η οποία εξέφρασε με τη σειρά της την ανησυχία της. Αυτό σε συνδυασμό με τους διπλούς λογαριασμούς που εστάλησαν στο τέλος του χρόνου δημιούργησαν μια δύσκολη κατάσταση στα νοικοκυριά. Η υπόσχεση για ρυθμίσεις κράτησε μόλις δεκαπέντε ημέρες και έτσι η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας στα σκαλάκια της ΔΕΥΑΜΒ χτύπησε κόκκινο.

Καλούμε τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν μεγαλοεπιχείρηση πανελλήνιας τουλάχιστον εμβέλειας και να συνειδητοποιήσει ότι είναι μια Δημοτική επιχείρηση και σαν τέτοια να αγκαλιάζει όλους τους δημότες και να μην τους ταλαιπωρεί. Έτσι ζητάμε να μην κάνει διακοπές νερού σε τούτη τη δύσκολη περίοδο και να επανεξετάσει τυχόν αθετήσεις σε προηγούμενες ρυθμίσεις. Να δώσει τη δυνατότητα ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά να κάνουν ρυθμίσεις όποιοι το χρειάζονται, αλλά και επαναμέτρηση σε όσους θεωρούν ότι οι λογαριασμοί τους είναι “φουσκωμένοι”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος