Μαζί για το Βόλο: Ανίκανη η δημοτική αρχή να διαχειριστεί σοβαρά θέματα

Σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή ασκεί η δημοτική κίνηση “Μαζί για το Βόλο” με αφορμή την διαχείριση των προβλημάτων που προέκυψαν από την κακοκαιρία “Διομήδης”. Αναφέρεται στην έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων σε περιοχές του δήμου, στα φρεάτια που δεν είχαν καθαριστεί, στην έλλειψη νερού σε περιοχές του δήμου και καλεί τη δημοτική αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων καθώς η “ικανότητά της, απ’ ότι φαίνεται, περιορίζεται μόνο στη διοργάνωση εκδηλώσεων”.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πάλι έλαμψε η Δημοτική Αρχή των έργων. Με τα αποτελέσματα της διαχείρισης της πρώτης για φέτος κακοκαιρίας στην περιοχής μας, να είναι οικτρά. Και ακόμα είμαστε στην αρχή. Η Μακρυνίτσα αρχικά, πλημμύρισε μετά τις πρώτες βροχοπτώσεις, οι κεντρικοί δρόμοι του Βόλου έγιναν λίμνες. (…)

Οι κάτοικοι της Νέαπολης μετά από πολλά χρόνια έζησαν και πάλι με το φόβο να πλημμυρίσουν τα σπίτια τους. (…)

Η περιοχή της Αγριάς δοκιμάζεται για μια ακόμα φορά, μιας και οι κεντρικοί της δρόμοι έγιναν λίμνες. (…)

Τι έχει να πει η Δημοτική Αρχή στους πολίτες του Βόλου για όλα αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο μας; Για την ανικανότητά της να διαχειριστεί μια σοβαρή κατάσταση; Θα δικαιολογηθεί ότι δεν καθάρισε τα φρεάτια γιατί έπρεπε να μαζέψει τα λαμπάκια των Χριστουγέννων, τα οποία παρεμπιπτόντως μάζεψαν με ιδιαίτερη σχολαστικότητα και επιμέλεια. Ή θα κάνουν αντιπολίτευση στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, ρίχνοντας τις ευθύνες σ’ αυτές;(…)»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος