Μαγνησία: Διαμαρτυρία σήμερα Τετάρτη για τον χαρακτηρισμό Γυμνασίων και ΓΕΛ ως πρότυπων – πειραματικών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον χαρακτηρισμό Γυμνασίων και ΓΕΛ ως πρότυπων – πειραματικών πραγματοποιεί σήμερα στις 13:30 η ΕΛΜΕ Μαγνησίας έξω από το κτίριο της ΔΔΕ και κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας για την τελευταία ώρα του πρωινού προγράμματος.

Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις διαμαρτυρίας σύμφωνα και με τις αποφάσεις – προτάσεις των συλλόγων διδασκόντων των πληττόμενων σχολείων. Επιπλέον, αύριο Πέμπτη, η ΕΛΜΕ καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο για την υπεράσπιση της Καλλιτεχνικής Παιδείας. Η ΟΛΜΕ προκηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Πέμπτη 13 Μαΐου, από τις 11.00 έως τις 14.00, για τους εκπαιδευτικούς της Καλλιτεχνικής Παιδείας (ΠΕ08), ημέρα εκδίκασης της προσφυγής τους για την έξωση της Καλλιτεχνικής Παιδείας από το Λύκειο.

Υπενθυμίζεται ότι από το σχολικό έτος 2021-2022 ο συνολικός αριθμός των Πειραματικών και Πρότυπων σχολείων θα είναι 112 και στη Μαγνησία ορίστηκαν έξι: 1ο Νηπιαγωγείο Πορταριάς “Αθανασάκειο- Πειραματικό, 1ο Δημοτικό Πορταριάς “Ν. Τσοποτός”-Πειραματικό, 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας-Πειραματικό- 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας Πειραματικό, 2ο Γυμνάσιο Βόλου πρότυπο και 2ο Λύκειο Βόλου πρότυπο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος