Κριτική της αντιπολίτευσης για σημαντική επιβάρυνση του δήμου για αθλητικές διοργανώσεις στο Πανθεσσαλικό

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου δια περιφοράς, με την ψήφο των δημοτικών συμβούλων να αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το κατεπείγον της συνεδρίασης αφορούσε στο γεγονός της άμεσης ολοκλήρωσης των διαδικασιών, υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας με την Ε.Π.Ο., και της ίδρυσης των Ενεργειακών Κοινοτήτων.

Η απόφαση για το Μνημόνιο ελήφθη κατά πλειοψηφία με την αντιπολίτευση να το καταψηφίζει, διότι στην ουσία η ΕΠΟ με το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε με το δήμο Βόλου, θα διοργανώσει  δύο αγώνες στο Πανθεσσαλικό στάδιο και ο δήμος θα καλύψει έξοδα για παρεμβάσεις που η ίδια θεωρεί αναγκαίες.  Ο Ιάσονας Αποστολάκης της παράταξης Μαζί για το Βόλο δήλωσε: “Δεν έχει λεφτά η ΕΠΟ να καλύψει τα έξοδα ή έστω το μεγαλύτερο μέρος και πρέπει να τα πληρώνει ο Δήμος και μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς; Έχει χρήματα ο Δήμος για ότι τον βολεύει;
Με κατεπείγουσα διαδικασία θα γίνουν εργασίες στο Πανθεσσαλικό που δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο θα κοστίσουν για μόλις δύο αγώνες. Μάλιστα η ΕΠΟ ουδεμία ευθύνη θα φέρει αν οι προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ δεν πληρούνται. Γιατί στο μνημόνιο συνεργασίας δεν περιλαμβάνεται όρος να διεξαχθεί πολύ μεγαλύτερος αριθμός αγώνων;
Για μια ακόμα φορά γαλαντόμος ο δήμαρχος μας, αντί να αξιοποιήσει την ευκαιρία για να διεκδικήσει και να λάβει κάποια κονδύλια απαραίτητα για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων. Αποδεικνύεται και το ψευδές της υπόθεσης ότι έχει συσταθεί ο φορέας διαχείρισης του Πανθεσσαλικού. Αν είχε συσταθεί θα έπρεπε να συμβάλλεται και αυτός”.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή ο δήμαρχος Βόλου δίνει συνέντευξη τύπου για τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που θα γίνουν στην πόλη το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος