Κλειστό το Δημαρχείο Σκιάθου μετά την αύξηση κρουσμάτων σε υπαλλήλους

Άλλοι δυο δημοτικοί υπάλληλοι εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό SARS CoV-2 στο Δήμο Σκιάθου, μετά τους δύο υπαλλήλους που είχαν καταγραφεί την περασμένη Παρασκευή, στο πλαίσιο του εβδομαδιαίου προληπτικού ελέγχου. Το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι και τις 19 Μαρτίου.

Εντωμεταξύ ο Δήμος Σκιάθου σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: λόγω αναφοράς τεσσάρων δύο την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 και δύο Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021) επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού SARS-CoV-2 σε υπαλλήλους του Δημαρχείου Σκιάθου τίθενται σε εφαρμογή τα υγειονομικά πρωτόκολλα και το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό για δύο εβδομάδες έως 19 Μαρτίου 2021. Τα κρούσματα εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των προγραμματισμένων τεστ, που διενεργούνται από την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ και τον Δήμο Σκιάθου, για την επιδημιολογική επιτήρηση του πληθυσμού.
Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού SARS-CoV-2 και έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημαρχείου.
Για την καταγραφή αιτημάτων και πληροφορίες, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα Τηλεφωνικό Κέντρο:2427350100, Ληξιαρχείο:2427350120 και να κάνουν χρήση της εφαρμογής Δημότης Σκιάθου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος