ΚΚΕ Ζαγοράς: Η δημοτική αρχή θέλει να μας φιμώσει

Τη δημοτική αρχή Ζαγοράς καταγγέλλει το ΚΚΕ για προσπάθεια φίμωσης της δραστηριότητάς του. Επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ότι η δημοτική αρχή με τη συνδρομή της αστυνομίας “επιχείρησε να κατεβάσει πανό του ΚΚΕ στη Ζαγορά, λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές της 25 Ιούνη, από σημείο, που και ο Δήμος τοποθετεί αντίστοιχα πανό και αφίσες. 
Με την άμεση παρέμβαση του υποψήφιου βουλευτή του κόμματος Θοδωρή Γεωργαδακη, του υποψήφιου Δημάρχου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλη Τσαπράζη, μελών και φίλων του ΚΚΕ, η προσπάθεια απέτυχε.
Αυτό που ενοχλεί φυσικά είναι το γεγονός ότι οι θέσεις του ΚΚΕ αγκαλιάζονται από πλατιές λαϊκές δυνάμεις, κάτι που αποτυπώθηκε στις εκλογές με το ποσοστό του ΚΚΕ να φτάνει το 17% στη Ζαγορα.
Καλούμε σε πιο αποφασιστική ενίσχυση του Κόμματος που είναι μπροστά στους αγώνες των βιοπαλαιστών αγροτών. Να πέσουν περισσότερα κόκκινα ψηφοδέλτια στις κάλπες στις 25 Ιουνίου. Όσοι το σκέφτηκαν αλλά δεν το έπραξαν στις προηγούμενες εκλογές, τώρα να το κάνουν πράξη και να ψηφίσουν το ΚΚΕ”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος