Το ΚΚΕ Καρδίτσας στο Γράμμο

Array

Μια ακόμα εκδήλωση οργανώνει το ΚΚΕ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 70 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ). Πρόκειται για τα εγκαίνια του Μουσείου – Μνημείου θα γίνουν το Σάββατο 19 Αυγούστου, στις 11 το πρωί στο χωριό Θεοτόκος του Γράμμου. Όπως σημειώνεται σε δελτίο τύπου “η Ιστορία του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας θα εμπνέει πάντα τις νέες γενιές κομμουνιστών και κομμουνιστριών, των μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, αλλά και όσων άλλων καταφέρουν να έρθουν σε επαφή με την ηρωική πάλη του λαού κόντρα στα συμφέροντα της αστικής τάξης και των απανταχού συμμάχων της. Η Πίνδος, ο Γράμμος, ο Σμόλικας δεν είναι απλά κάποιες περιοχές εξέχουσας ομορφιάς ανάμεσα στις πολλές που έχει αυτός ο τόπος.Είναι η καρδιά, η ψυχή του Δημοκρατικού Στρατού που δεν έπαψε να χτυπά ούτε καν μετά την ήττα.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει πολλούς συμβολισμούς.Δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την εθελοντική δουλειά των συντρόφων αλλά και οπαδών του Κόμματος από την περιοχή των Ιωαννίνων- και όχι μονο- που δούλεψαν ακούραστα πολλές μέρες, για να μεταμορφωθεί ο χώρος σε πραγματικά χώρο τιμής και μνήμης για τους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.Στην εκδηλωση θα παραστεί ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.
Η ΤΕ Καρδιτσας του ΚΚΕ, προκειμενου να συμμετάσχει στην εκδηλωση για τα εγκαίνια του νέου Μνημείου – Μουσείου για τον ΔΣΕ στο Γράμμο, δρομολογεί πούλμαν από την Καρδιτσα. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 19 Αυγουστου, στις 5.30 π.μ. από την πλατεια Εμπορικου Κεντρου). Για συμμετοχές απευθύνεστε στην Οργανώση της Καρδιτσας του ΚΚΕ και στο τηλέφωνο 24410 76080 ή 6973311628”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος