Καθαρισμός της προβλήτας τελωνείου από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, προχώρησε στον καθαρισμό, σε συνέχεια επικοινωνίας κι ενημέρωσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. Σωκράτη Αναγνώστου, με τον Πρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου Βόλου Χρήστο Ξηραδάκη και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιοκτητών Μέσης Αλιείας Ιωάννη Μπουντούκο.

Σκισμένα δίχτυα, σκουπίδια, ακόμη και βάρκα σε αχρηστία ήταν μερικά από τα αντικείμενα που απομακρύνθηκαν από τον χώρο της προβλήτας με ειδικό φορτηγό της εταιρείας που συνεργάζεται ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, για τον καθαρισμό του θαλασσίου χώρου.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΒ Σωκράτης Αναγνώστου, ο οποίος επέβλεψε τις εργασίες, «Η εικόνα που παρουσίαζε η συγκεκριμένη προβλήτα δεν ήταν η πρέπουσα.  Πραγματοποιήσαμε καθαρισμό του προβλήτα στο ύψος του τελωνείου, η εικόνα του οποίου τα τελευταία χρόνια με σκουπίδια και άλλα αντικείμενα ήταν πολύ άσχημη και δεν τιμούσε κανέναν. Σε αγαστή συνεργασία με τους αλιείς και με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, θέλουμε να διατηρηθεί μία εικόνα ευπρέπειας, τόσο για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και για όποιον βρεθεί στο χώρο». Οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν και το προσεχές διάστημα, προκειμένου οι επαγγελματίες να ξεκαθαρίσουν τυχόν ιδιοκτησίες τους στον χώρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος