Κατά τη λειτουργίας μονάδας LNG στον Παγασητικό το Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου

Κατά της εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδας LNG εντός του Παγασητικού Κόλπου τάχθηκε ομόφωνα κατά την διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίασης το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου.

Το Σώμα έκανε ομόφωνα αποδεκτή την εισήγηση του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού.

Σημειώνεται, πως είναι το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο σε επίπεδο Μαγνησίας, που λαμβάνει απόφαση κατά της εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδας LNG εντός του Παγασητικού Κόλπου, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος της ακτογραμμής του Δήμου Νοτίου βρίσκεται εντός του Παγασητικού Κόλπου με πολλούς οικισμούς και χωριά στα παράλιά του.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με κράτηση ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Μιχ. Μιτζικού με τους επικεφαλής των μειοψηφιών του Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου.

Επιφυλάξεις κατά πόσο η ΡΑΕ που ζήτησε τη σχετική γνωμοδότηση από τους δήμους της Μαγνησίας, θα λάβει υπόψη την απόφαση του Δημοτικου Συμβουλίου που είναι εκπρόθεσμη, εξέφρασε ο επικεφαλής της μειοψηφίας Μιλτιάδης Παπαδημητρίου, επισημαίνοντας οτι δεν έχει εμπιστοσύνη στη δημοτική αρχή Μιτζικού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος