Καρδίτσα: Σύμβαση για αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης σε Μαγουλίτσα και συν. Γ. Καραϊσκάκη

Ακόμη ένα μεγάλο έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής στο Δήμο Μουζακίου, εισήλθε στο στάδιο της υλοποίησης. Ο Δήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου αντικατάστασης εσωτερικών δικτύων ύδρευσης – δικτύων διανομής, συμπεριλαμβανομένων και των ιδιωτικών παροχών, στις Κοινότητες Μαγουλίτσας & Συνοικισμού Γ. Καραϊσκάκη

Στη σχετική συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο Μουζακίου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Πατσιαούρας, κ. Γιώργος Παπακώστας, ο Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. κ. Θωμάς Μακρής και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαγουλίτσας κ. Κώστας Σπανός.

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης – δικτύων διανομής, συμπεριλαμβανομένων και των ιδιωτικών παροχών στις Κοινότητες Μαγουλίτσας & Συνοικισμού Γ. Καραϊσκάκη αντίστοιχα.

Επίσης, περιλαμβάνει την αξιοποίηση υφιστάμενης γεώτρησης πλησίον του οικισμού «Γ. Καραϊσκάκη» με την κατασκευή νέου μεταφορικού αγωγού προς την δεξαμενή του οικισμού.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης έργου ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης δήλωσε: «Ο εκσυγχρονισμός όλων των δικτύων ύδρευσης μέσα στις Τοπικές Κοινότητες αποτελούσε βασικό στόχο του Δήμου Μουζακίου που σταδιακά επιτυγχάνεται χάρη στη μεθοδική προσπάθεια και δυναμική διεκδίκηση της δημοτικής διοίκησής μας. Του λόγου το αληθές αποδεικνύεται για άλλη μία φορά στην παρούσα αυτοδιοικητική θητεία μας, από την έναρξη υλοποίησης του νέου μεγάλου έργου στον τομέα της ύδρευσης των χωριών που αφορά στην αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων δικτύων της Μαγουλίτσας και του Συνοικισμού Γ. Καραϊσκάκη Μαυρομματίου. Προηγήθηκε η αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης στις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Παμίσου, πλην του Παλαιοχωρίου, που κι εκεί οι εργασίες αρχίζουν το επόμενο διάστημα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, πιο εντατικά, τις προσπάθειές μας για ένα σύγχρονο Δήμο Μουζακίου, πρότυπο λειτουργίας, αποτελεσματικότητας και ανάπτυξης».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος