Καρδίτσα: Στο Μουζάκι το 1ο Super Cup Final μπάσκετ με αμαξίδιο

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου η «καρδιά» του ελληνικού μπάσκετ με αμαξίδιο θα «χτυπήσει» δυνατά την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, θα συναντηθούν στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας, σε έναν ξεχωριστό αγώνα, που θα δώσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο «Α.Σ. Άτλας» και ο «Γ.Σ. Δωδεκάνησος» αναμένεται να προσφέρουν θέαμα υψηλής μπασκετικής ποιότητας στo πλαίσιo του SuperCupFinal το οποίο διεξάγεται στην περιοχή μας για πρώτη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο. Ο τελικός διοργανώθηκε μετά από στενή συνεργασία του Δήμου Μουζακίου και της διοργανώτριας Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α), η οποία διακρίνεται για τη σταθερή προσήλωσή της στον στόχο να διαδώσει στην ελληνική κοινωνία και να αναδείξει στον τομέα του αθλητισμού, το μπάσκετ με αμαξίδιο.Καρδίτσα: Στο Μουζάκι το 1ο Super Cup Final μπάσκετ με αμαξίδιο Βασική επιδίωξη της παρούσας Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη, από την έναρξη της δημοτικής θητείας τους, είναι η δυναμική στήριξη του αθλητισμού και η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών στην περιοχή με την υλοποίηση διαφόρων αγωνιστικών δράσεων υψηλού επιπέδου. Ιδιαίτερα όταν αυτές αφορούν ειδικές κατηγορίες Eλλήνων αθλητών, μοναδικά παραδείγματα ψυχικού σθένους και αγάπης για τη ζωή.

Να σημειωθεί πως στο συνολικό οργανωτικό σχεδιασμό του Δήμου μας καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει η Μαθητική Εστία Μουζακίου, αφού εκεί φιλοξενούνται σε άριστες συνθήκες τα στελέχη και μέλη των ομάδων και αθλητικών σωματείων που αγωνίζονται στα τουρνουά.

Καλούνται όλοι να παρακολουθήσουν την όμορφη αθλητική γιορτή που γίνεται την ερχόμενη Κυριακή στην πόλη μας, συμβάλλοντας έτσι στην κοινή προσπάθεια να αποκτήσει το μπάσκετ με αμαξίδι οπολλούς καινούργιους φίλους.

Για όσους φιλάθλους πάντως δεν μπορέσουν να προσέλθουν, ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει η εναλλακτική λύση της livestreaming μετάδοσης του 1ουSuperCupFinal.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος