Καρδίτσα: Σε έργα αποκατάστασης από τον “Ιανό” ο Γ. Καραγιάννης

Σε περιοχές του Δήμου Καρδίτσας, των δήμων Μουζακίου και Αργιθέας περιόδευσε σήμερα ο υφυπουργός υποδομών κ. Καραγιάννης όπου ενημερώθηκε, μεταξύ άλλων για την πορεία των έργων αποκατάστασης από τον “Ιανό” τόσο από εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης όσο και από εκπροσώπους της ΤΕΡΝΑ, εταιρεία που υλοποιεί έργα στους τρεις προαναφερόμενους δήμους, συνολικού προϋπολογισμού 143 εκατ. ευρώ.
Καρδίτσα: Σε έργα αποκατάστασης από τον “Ιανό” ο Γ. ΚαραγιάννηςΣε δηλώσεις του ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Παρεμβαίνουμε σε πάνω από 400 σημεία αυτή τη στιγμή στην Π.Ε. Καρδίτσας, σε ένα έργο της τάξης των 143 εκατ. ευρώ. Είναι μια παρέμβαση που δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα μας. Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο διάσπαρτα μικρά έργα, βελτιώνουμε όλα όσα μας προέκυψαν μέσα από τον Ιανό».

Ο κ. Καραγιάννης στο Μουζάκι διαπίστωσε ότι έχει τελειώσει το έργου του περιφερειακού δρόμου, που είχε υποστεί τεράστια ζημιά, ενώ ολοκληρώνεται και το κομμάτι της πεζογέφυρας. Παράλληλα, ήδη έχει δρομολογηθεί η ανέγερση νέου Κέντρου Υγείας.

Καρδίτσα: Σε έργα αποκατάστασης από τον “Ιανό” ο Γ. ΚαραγιάννηςΝωρίτερα ο υφυπουργός Υποδομών βρέθηκε στη γέφυρα Αμπελικού, ενώ αμέσως μετά το Μουζάκι, επισκέφθηκε και την περιοχή του δήμου Αργιθέας, και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών ως το Βλάσι.

Καρδίτσα: Σε έργα αποκατάστασης από τον “Ιανό” ο Γ. Καραγιάννης
«Σε λιγότερο από δύο χρόνια, αυτή τη στιγμή έχουμε ολοκληρώσει, περίπου πάνω από το 50% των εργασιών αποκατάστασης για τον “Ιανό”. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έδειξε μια ιδιαίτερη φροντίδα ώστε αυτά τα έργα να μην γίνουν στο μέλλον, να γίνουν άμεσα, προκειμένου οι πολίτες της Θεσσαλίας και της Καρδίτσας να αντιληφθούν το μεγάλο ενδιαφέρον που έχουμε για αυτή την περιοχή. Αυτή τη στιγμή λοιπόν “τρέχουν” όλα αυτά τα έργα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ήρθαμε να δούμε αυτά τα έργα και στη γέφυρα του Αμπελικού, και εδώ πέρα στο Μουζάκι, όπως και τα έργα στην Αργιθέα, ώστε να διαπιστώσουμε πώς προχωρά όλος αυτός ο σχεδιασμός», ανέφερε ο κ. Καραγιάννης, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι το αμέσως επόμενος διάστημα θα πραγματοποιηθούν αντιπλημμυρικά έργα ύψους 45 εκατ. ευρώ.

Καρδίτσα: Σε έργα αποκατάστασης από τον “Ιανό” ο Γ. Καραγιάννης

Τέλος, πέραν των έργων που αφορούν στον Ιανό, τόνισε προχωρά ο ε-65, ότι έχει προκηρυχθεί και το έργο του αστυνομικού μεγάρου, καθώς και το δικαστικό μέγαρο, το οποίο προχωρά με τη νέα του πτέρυγα.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καραγιάννης μετείχε σε κλιμάκιο μελών της κυβέρνησης και  κομματικών στελεχών, το οποίο περιόδευσε σε όλους τους δήμους του Ν. Καρδίτσας. Στις 6 το απόγευμα στην ΠΕΔ Θεσσαλίας θα γίνει διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Καρδίτσας .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος