Καρδίτσα: Όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην Αργιθέα

Όλα είναι έτοιμα στον δήμο Αργιθέας για τη διεξαγωγή, την Κυριακή, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM). Το πρωτάθλημα συνδιογρανώνουν ο Δήμος Αργιθέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και υποστηρίζεται από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Π.Ε. Καρδίτσας, την ΚΕΔΕ, την ΠΕΔ Θεσσαλίας, την ΑΝΚΑ, το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Καρδίτσας, την ΠΟΑΣ, τον ΕΟΣΚ, το Δίκτυο Πίνδος, του Πολιτιστικούς Συλλόγους του Πετρίλου και από δεκάδες επιχειρήσεις από την ευρύτερη περιοχή.

Όπως είπε στο “Θεσσαλικό Περισκόπιο” της ΕΡΤ ο δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου, εκτός από τους φορείς είναι σημαντικός ο αριθμός των εθελοντών που θέλησαν να στηρίξουν τη συγκεκριμένη δράση, είναι η πρώτη φορά που γίνεται στην περιοχή και στόχος είναι να καθιερωθεί.
Καρδίτσα: Όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην ΑργιθέαΟ αγώνας αφορά τις κατηγορίες elite ανδρών, γυναικών και Masters (ανδρών – γυναικών). Ώρα έναρξης 10.00 πμ από το Πετρίλο Αργιθέας.
Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και της UCI για την Ορεινή Ποδηλασία και το αγώνισμα του Marathon.
Διαδρομή: Ι.Ν. Αγ.Νικολάου Πετρίλου (προεκκίνηση) – Χάρις (είσοδος στροφής) – Παρεκκλήσι Αγ.Φανουρίου (εκκίνηση) – κατεύθυνση προς Τρία Σύνορα – προς Βασιλάδες – Χαλκιόπουλο – Ι.Ν. Θεοτόκου Κρανιάς (ολοκλήρωση στροφής/Τερματισμός).

Η διαδρομή θα καλυφθεί τρεις φορές από όλες τις κατηγορίες. Η συνολική απόσταση του αγώνα είναι 62,53 χιλιόμετρα και τα υψομετρικά ανέρχονται στα 1966μ. Τα περάσματα θα είναι σηματοδοτημένα 24 ώρες πριν τον αγώνα, όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς. Λήξη-Απονομή Μεταλλίων: 15.30 μ.μ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος