Καρδίτσα: Μαζική και ενωτική η απεργιακή συγκέντρωση

Μια από τις μεγαλύτερες απεργιακές συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων πραγματοποιήθηκε χθες στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Φορείς, σύλλογοι, σωματεία, υγειονομικοί, αγρότες, επαγγελματικοί σύλλογοι, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, φοιτητές και μαθητές ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμα για συμμετοχή στην κοινή απεργιακή συγκέντρωση και στην πορεία που ακολούθησε.

Παρόντα και μέλη του εμπορικού συλλόγου Καρδίτσας που έκλεισαν τα καταστήματά τους από τις 12 το μεσημέρι ως τις 2. Μέτρα ενάντια στην ακρίβεια, αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, δημόσια δωρεάν εκπαίδευση και υγεία, στήριξη των αγροκτηνοτρόφων, μερικά από τα κεντρικά αιτήματα.

Καρδίτσα: Μαζική και ενωτική η απεργιακή συγκέντρωσηΚαρδίτσα: Μαζική και ενωτική η απεργιακή συγκέντρωσηΚαρδίτσα: Μαζική και ενωτική η απεργιακή συγκέντρωσηΚαρδίτσα: Μαζική και ενωτική η απεργιακή συγκέντρωσηΚαρδίτσα: Μαζική και ενωτική η απεργιακή συγκέντρωσηΚαρδίτσα: Μαζική και ενωτική η απεργιακή συγκέντρωσηΚαρδίτσα: Μαζική και ενωτική η απεργιακή συγκέντρωση

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος