Καρδίτσα: Αλλάζει όψη η βόρεια είσοδος των Σοφάδων

Αλλάζει όψη και αναβαθμίζεται η βόρεια είσοδος της πόλης των Σοφάδων διευκολύνοντας την καθημερινότητα των δημοτών. Το πρωί της Πέμπτης ο δήμαρχος Σοφάδων, Θάνος Σκάρλος, υπέγραψε τη σύμβαση του σχετικού έργου, παρουσία του αντιδημάρχου, Γιώργου Τσινόπουλου, του προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας, Ευάγγελου Αραμπατζή και του αναδόχου.Το έργο προϋπολογισμού 205.500 ευρώ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Η ολική και οι μερικές προθεσμίες εκτέλεσης των εργασιών, καθορίζονται σε δώδεκα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Σύμφωνα με την μελέτη θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαμόρφωσης δύο δημοτικών οδών εντός οικισμού της έδρας του Δήμου Σοφάδων και συγκεκριμένα:
Της βόρειας εισόδου της Δημοτικής Κοινότητας Σοφάδων για μήκος 520 μέτρων περίπου, από τη διασταύρωση στο ύψος της Πυροσβεστικής έως τα όρια του οικισμού, με καθαρισμό των πρανών από αυτοφυή βλάστηση, φρεζάρισμα του υπάρχοντος οδοστρώματος, εκ νέου κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας και αποξήλωση του υπάρχοντος δικτύου ηλεκτροφωτισμού και εκ νέου κατασκευής του στο αντίστοιχο μήκος.
Της οδού Στ. Παπάγου, από την οδό Περικλέους έως τα όρια του οικισμού, με φρεζάρισμα του υπάρχοντος οδοστρώματος και εκ νέου κατασκευή ασφαλτικής στρώσης.
Σε δήλωσή του μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Τσινόπουλος σημείωσε: «Ένας σημαντικός δρόμος που αφορά τη βόρεια είσοδο της πόλης των Σοφάδων αλλάζει όψη με τις εργασίες που προγραμματίζονται. Πρόκειται για ένα ουσιαστικό έργο που αναβαθμίζει την εικόνα της πόλης. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η διαρκής βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος με ουσιαστικές παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών. Με έργα ζωτικής σημασίας, μικρής ή μεγαλύτερης κλίμακας, κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των συνδημοτών μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος