Κάλεσμα ΕΛΕΠΑΠ για οικονομική υιοθεσία των παιδιών της

Κάλεσμα σε όλους να “υιοθετήσουν” ένα από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ ώστε να καλυφθεί μέρος των εξόδων τους, απευθύνει με μήνυμά του ο φορέας αλλά και το γραφείο του Βόλου. Η καμπάνια γίνεται και μέσω sms όπου δίδονται τηλέφωνα επικοινωνίας για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει.

Κάλεσμα ΕΛΕΠΑΠ για οικονομική υιοθεσία των παιδιών της

Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, αντιμετωπίζουν καθημερινά μία δύσκολη πραγματικότητα. Δίνουν το δικό τους αγώνα, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, και κάθε μέρα μας χαμογελάνε!

Γίνε Οικονομικός Υιοθέτης ενός Γενναίου Παιδιού με αναπηρία και βοήθησε στην κάλυψη μέρους των θεραπειών του. Έτσι, αυτά τα παιδιά μπορούν να κάνουν κάθε μέρα, έστω και μικρά βήματα προόδου. Αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ ονομάζουμε «Βήματα Ζωής».

Με τη βοήθειά σου, το Γενναίο Παιδί που υιοθετείς θα μπορεί να πραγματοποιήσει τις θεραπείες του. Ως υιοθέτης, θα λαμβάνεις από εμάς επικοινωνίες με τα νέα του παιδιού σου αλλά και του οργανισμού. Θα μαθαίνεις επίσης για τη πρόοδο του παιδιού σου, με τις θεραπείες και τα παιδαγωγικά του προγράμματα! Τα παιδιά μας, επικοινωνούν και αυτά με τους υιοθέτες τους, με όποιο τρόπο μπορούν! Θα λάβεις από το παιδί σου, ζωγραφιές, εορταστικές κάρτες και άλλα συμβολικά δώρα. Όλοι μαζί οι υιοθέτες είναι μία «κοινότητα αγάπης», μία οικογένεια για τα Γενναία μας Παιδιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος