Κ. Μαραβέγιας: Να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα οι γονείς καρκινοπαθών παιδιών

Τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των γονέων καρκινοπαθών παιδιών, ζητεί με αναφορά του προς τον Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Η αναφορά του κ. Μαραβέγια βασίζεται σε επιστολή γονέα καρκινοπαθούς παιδιού σε ανοσοκαταστολή, σύμφωνα με τον οποίο ενδεχόμενη μόλυνση του παιδιού του με την νόσο Covid-19 θα είχε σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία του.

Επισημαίνεται ότι, λόγω ηλικίας, ο μικρός δεν δύναται να εμβολιαστεί, όπως όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην ίδια θέση, ωστόσο οι γονείς τους έρχονται καθημερινά σε επαφή μαζί τους, με τον κίνδυνο ενδεχόμενης μετάδοσης του ιού. Στο πλαίσιο αυτό, κρίνεται απολύτως αναγκαίος ο εμβολιασμός των γονέων για την προστασία της εύθραυστης υγεία των παιδιών τους.

Με την αναφορά του προς τον αρμόδιο υπουργό, ο κ. Μαραβέγιας στηρίζει το αίτημα των γονέων με καρκινοπαθή παιδιά να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο και να μην τεθεί σε περαιτέρω κίνδυνο η υγεία των παιδιών τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος