Ηλικιωμένος μήνυσε φαρμακοποιό για πρόκληση σωματικών βλαβών

Μία σοκαριστική ιστορία συνέβη στο Βόλο, καθώς φαρμακοποιός φέρεται να έριξε γροθιά στο σαγόνι ενός ηλικιωμένου σπάζοντάς το. Ο γιός του ηλικιωμένου κατέθεσε μήνυση κατά του φαρμακοποιού αργά το βράδυ της Τρίτης στο Α.Τ. Βόλου και ο τελευταίος αναζητείται.

Ο 81 ετών άνδρας αφού εξετάστηκε από γναθοχειρουργό στο Νοσοκομείο της Λάρισας, πλέον ακολουθεί αγωγή στο σπίτι του σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί το χειρουργείο. «Απαράδεκτο να έχει συμβεί αυτό που καταγγέλλεται, αν αληθεύει», σχολίασε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, Κώστας Ματσιώλης.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο γιός του ηλικιωμένου, ο πατέρας του πήγε στο φαρμακείο που είναι δίπλα στο σπίτι του και ζήτησε από το φαρμακοποιό να ανέβει στην ταράτσα του οικήματος να πάρει ένα εργαλείο ελαιοχρωματισμού που του είχε πέσει.

Εκείνος όμως τον ειρωνεύτηκε και όταν ο ηλικιωμένος του ζήτησε το λόγο ο φαρμακοποιός τον εξύβρισε και εκνευρισμένος τον χτύπησε στο σαγόνι ρίχνοντάς τον κάτω. Μάλιστα όταν ο 81χρονος προσπάθησε να σηκωθεί εκείνος τον έσπρωξε ξανά και έπεσε στο πεζοδρόμιο. Ο ηλικιωμένος ανέβηκε με μεγάλη προσπάθεια στο σπίτι και κάλεσε το γιό του, ο οποίος τον μετέφερε στο Νοσοκομείο και από κει στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας γιατί το Αχιλλοπούλειο δεν διαθέτει γναθοχειρουγό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος