Ηλεκτρονικό αίτημα υποβάλλουν οι γονείς για φοίτηση παιδιών σε πειραματικό ή πρότυπο σχολείο

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ενημερώνει τους γονείς των μαθητών/τριών, που κατανεμήθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας το οποίο από φέτος θα λειτουργήσει ως Πειραματικό Σχολείο και στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου το οποίο από φέτος θα λειτουργήσει ως Πρότυπο Σχολείο, τα παρακάτω:

Σε περίπτωση που οι γονείς των μαθητών/τριών που κατανεμήθηκαν στο  1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (Πειραματικό) και επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο, επιβάλλεται να υποβάλλουν αίτημα με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας www.gov.gr,  μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 για τη συμμετοχή των παιδιών τους στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021.

Oι γονείς των μαθητών/τριών που κατανεμήθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου (Πρότυπο) και επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο, επιβάλλεται να υποβάλλουν αίτημα με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας www.gov.gr, μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 για τη συμμετοχή των παιδιών τους στις εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα στις 28 Ιουνίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (Πειραματικό) οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του σχολείου 2421060200. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το 2ο Γυμνάσιο Βόλου (Πρότυπο) οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του σχολείου 2421071004.

Τέσσερα τμήμα και φέτος στην Α’ τάξη του Μουσικού

Στο μεταξύ η διευθυντής Β’θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Χαρ. Σταχτέας, ενέκρινε και για το σχολικό έτος 2021-2022 τη λειτουργία τεσσάρων τμημάτων (04) στην Α΄ Τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος